آ
-
آنتی اکسیدان
ارزیابی عملکرد برگ، خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چای سبز (.Camellia sinensis L) در پاسخ به رژیمهای مختلف آبیاری و محلولپاشی نانوکلات مس و روی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 28-43]
-
آنزیمهای آنتیاکسیدان
بهبود خصوصیات کمّی و کیفی گشنیز با استفاده از باکتری بومی حلکننده روی و سولفات روی در شرایط گلخانهای [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]
-
آهن
اثر محلولپاشی برخی عناصر ریزمغذی بر رشد، زیتوده و خصوصیات مورفولوژی و فیزیولوژی ریحان (Ocimum basilicum) در سه سیستم مختلف کشت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 81-94]
ا
-
اسمولیت
تأثیر بهبود دهنده محلولپاشی برگی پرولین بر خصوصیات مورفولوژیکی و تغذیهای پایه پسته UCB1 در شرایط تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 113-124]
ب
-
باکتری افزاینده رشد گیاه
بهبود خصوصیات کمّی و کیفی گشنیز با استفاده از باکتری بومی حلکننده روی و سولفات روی در شرایط گلخانهای [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]
-
بور
اثر محلولپاشی برخی عناصر ریزمغذی بر رشد، زیتوده و خصوصیات مورفولوژی و فیزیولوژی ریحان (Ocimum basilicum) در سه سیستم مختلف کشت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 81-94]
-
بیوماس
اثرات کاربرد کودهای نانو زیستی و NPK بر عملکرد و ویژگیهای فیزیولوژیکی گاوزبان اروپایی تحت تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 56-67]
پ
-
پپرومیا
تاثیر بستر کشت بر خصوصیات رویشی گیاه پپرومیا در دیوار سبز داخلی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 17-27]
-
پروتئین
تاثیر سطوح مختلف نیترات در محلولغذایی برخصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک سجافی (Chlorophytum comosum) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 125-137]
-
پرولین
تاثیر سطوح مختلف نیترات در محلولغذایی برخصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک سجافی (Chlorophytum comosum) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 125-137]
-
پوسته برنج
تاثیر بستر کشت بر خصوصیات رویشی گیاه پپرومیا در دیوار سبز داخلی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 17-27]
ت
-
ترکیبات آلی
بررسی تأثیر بیوچار و سرکه چوب بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی گل جعفری آفریقایی تحت شرایط تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 151-161]
-
تعداد شاخه
افزایش شاخص های رشدی و گلدهی گل مریم پُرپَر تحت تاثیر غلظتهای مختلف فسفر و اسید جیبرلیک در شرایط کشت هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 162-177]
-
تغذیه
اثرات کاربرد کودهای نانو زیستی و NPK بر عملکرد و ویژگیهای فیزیولوژیکی گاوزبان اروپایی تحت تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 56-67]
-
تغذیه
ارزیابی عملکرد برگ، خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چای سبز (.Camellia sinensis L) در پاسخ به رژیمهای مختلف آبیاری و محلولپاشی نانوکلات مس و روی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 28-43]
-
تغذیه گیاه
بررسی غلظت عناصر غذایی ارقام کاهو با روشهای مختلف جایگزینی محلول غذایی در سیستم آبکشت شناور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 95-112]
-
تنش
ارزیابی عملکرد برگ، خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چای سبز (.Camellia sinensis L) در پاسخ به رژیمهای مختلف آبیاری و محلولپاشی نانوکلات مس و روی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 28-43]
-
تنش غیریزیستی
بررسی تأثیر بیوچار و سرکه چوب بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی گل جعفری آفریقایی تحت شرایط تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 151-161]
-
توجیه اقتصادی
اثرمقادیر مختلف کود نیتروژنه و مرغی بر عملکرد و غلظت نیترات در محصول سیبزمینی کشت پاییزه در منطقه جیرفت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-55]
-
توسعه پایدار
تاثیر بستر کشت بر خصوصیات رویشی گیاه پپرومیا در دیوار سبز داخلی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 17-27]
ج
-
جیبرلین
افزایش شاخص های رشدی و گلدهی گل مریم پُرپَر تحت تاثیر غلظتهای مختلف فسفر و اسید جیبرلیک در شرایط کشت هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 162-177]
د
-
درصد اسانس
تأثیر کاربرد کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر صفات رشدی، فلاونوئیدها و رنگدانههای فتوسنتزی بادرشبویه Dracocephalum moldavica L.) ) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 68-80]
ر
-
رنگدانههای فتوسنتزی
بهبود خصوصیات کمّی و کیفی گشنیز با استفاده از باکتری بومی حلکننده روی و سولفات روی در شرایط گلخانهای [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]
-
روی
اثر محلولپاشی برخی عناصر ریزمغذی بر رشد، زیتوده و خصوصیات مورفولوژی و فیزیولوژی ریحان (Ocimum basilicum) در سه سیستم مختلف کشت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 81-94]
ز
-
زیستتوده
تأثیر بهبود دهنده محلولپاشی برگی پرولین بر خصوصیات مورفولوژیکی و تغذیهای پایه پسته UCB1 در شرایط تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 113-124]
س
-
سبزی
بررسی غلظت عناصر غذایی ارقام کاهو با روشهای مختلف جایگزینی محلول غذایی در سیستم آبکشت شناور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 95-112]
ص
-
صفات جوانهزنی و رویشی
بهبود خصوصیات کمّی و کیفی گشنیز با استفاده از باکتری بومی حلکننده روی و سولفات روی در شرایط گلخانهای [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]
ض
-
ضایعات چای
تاثیر بستر کشت بر خصوصیات رویشی گیاه پپرومیا در دیوار سبز داخلی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 17-27]
ط
-
طول دوره گلدهی
بررسی تأثیر بیوچار و سرکه چوب بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی گل جعفری آفریقایی تحت شرایط تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 151-161]
ظ
-
ظرفیت تبادل کاتیونی
تاثیر بستر کشت بر خصوصیات رویشی گیاه پپرومیا در دیوار سبز داخلی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 17-27]
ع
-
عصاره جلبک دریایی
اثر عصاره جلبک دریایی و نور LED بر رشد لیسیانتوس رقم "آرنا" و "ماریاچی" [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-150]
-
عمر گلجای
اثر عصاره جلبک دریایی و نور LED بر رشد لیسیانتوس رقم "آرنا" و "ماریاچی" [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-150]
-
عمر گلجای
افزایش شاخص های رشدی و گلدهی گل مریم پُرپَر تحت تاثیر غلظتهای مختلف فسفر و اسید جیبرلیک در شرایط کشت هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 162-177]
-
عناصر غذایی
تأثیر بهبود دهنده محلولپاشی برگی پرولین بر خصوصیات مورفولوژیکی و تغذیهای پایه پسته UCB1 در شرایط تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 113-124]
غ
-
غده
اثرمقادیر مختلف کود نیتروژنه و مرغی بر عملکرد و غلظت نیترات در محصول سیبزمینی کشت پاییزه در منطقه جیرفت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-55]
ف
-
فتوسنتز
ارزیابی عملکرد برگ، خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چای سبز (.Camellia sinensis L) در پاسخ به رژیمهای مختلف آبیاری و محلولپاشی نانوکلات مس و روی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 28-43]
-
فسفر
افزایش شاخص های رشدی و گلدهی گل مریم پُرپَر تحت تاثیر غلظتهای مختلف فسفر و اسید جیبرلیک در شرایط کشت هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 162-177]
-
فلاونوئید
اثرات کاربرد کودهای نانو زیستی و NPK بر عملکرد و ویژگیهای فیزیولوژیکی گاوزبان اروپایی تحت تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 56-67]
ک
-
کاروتنوئید
تأثیر کاربرد کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر صفات رشدی، فلاونوئیدها و رنگدانههای فتوسنتزی بادرشبویه Dracocephalum moldavica L.) ) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 68-80]
-
کشت بدون خاک
بررسی غلظت عناصر غذایی ارقام کاهو با روشهای مختلف جایگزینی محلول غذایی در سیستم آبکشت شناور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 95-112]
-
کلروفیل
تأثیر کاربرد کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر صفات رشدی، فلاونوئیدها و رنگدانههای فتوسنتزی بادرشبویه Dracocephalum moldavica L.) ) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 68-80]
-
کلروفیل
تاثیر سطوح مختلف نیترات در محلولغذایی برخصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک سجافی (Chlorophytum comosum) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 125-137]
-
کمآبی
ارزیابی عملکرد برگ، خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چای سبز (.Camellia sinensis L) در پاسخ به رژیمهای مختلف آبیاری و محلولپاشی نانوکلات مس و روی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 28-43]
-
کمآبی
تأثیر بهبود دهنده محلولپاشی برگی پرولین بر خصوصیات مورفولوژیکی و تغذیهای پایه پسته UCB1 در شرایط تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 113-124]
-
کود اوره
اثرمقادیر مختلف کود نیتروژنه و مرغی بر عملکرد و غلظت نیترات در محصول سیبزمینی کشت پاییزه در منطقه جیرفت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-55]
گ
-
گل شاخه بریده
اثر عصاره جلبک دریایی و نور LED بر رشد لیسیانتوس رقم "آرنا" و "ماریاچی" [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-150]
-
گیاهان زینتی
بررسی تأثیر بیوچار و سرکه چوب بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی گل جعفری آفریقایی تحت شرایط تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 151-161]
م
-
محتوای فلاونوئیدی
تأثیر کاربرد کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر صفات رشدی، فلاونوئیدها و رنگدانههای فتوسنتزی بادرشبویه Dracocephalum moldavica L.) ) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 68-80]
-
محلولدهی
تاثیر سطوح مختلف نیترات در محلولغذایی برخصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک سجافی (Chlorophytum comosum) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 125-137]
-
محلول های غذایی
افزایش شاخص های رشدی و گلدهی گل مریم پُرپَر تحت تاثیر غلظتهای مختلف فسفر و اسید جیبرلیک در شرایط کشت هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 162-177]
-
مصرف بهینه
اثرمقادیر مختلف کود نیتروژنه و مرغی بر عملکرد و غلظت نیترات در محصول سیبزمینی کشت پاییزه در منطقه جیرفت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-55]
-
منگنز
اثر محلولپاشی برخی عناصر ریزمغذی بر رشد، زیتوده و خصوصیات مورفولوژی و فیزیولوژی ریحان (Ocimum basilicum) در سه سیستم مختلف کشت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 81-94]
-
موسیلاژ
اثرات کاربرد کودهای نانو زیستی و NPK بر عملکرد و ویژگیهای فیزیولوژیکی گاوزبان اروپایی تحت تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 56-67]
ن
-
نور LED
اثر عصاره جلبک دریایی و نور LED بر رشد لیسیانتوس رقم "آرنا" و "ماریاچی" [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-150]
و
-
ورمیکمپوست
تأثیر کاربرد کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر صفات رشدی، فلاونوئیدها و رنگدانههای فتوسنتزی بادرشبویه Dracocephalum moldavica L.) ) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 68-80]
ه
-
هدایت الکتریکی
بررسی غلظت عناصر غذایی ارقام کاهو با روشهای مختلف جایگزینی محلول غذایی در سیستم آبکشت شناور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 95-112]
-
هیدروپونیک
اثر محلولپاشی برخی عناصر ریزمغذی بر رشد، زیتوده و خصوصیات مورفولوژی و فیزیولوژی ریحان (Ocimum basilicum) در سه سیستم مختلف کشت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 81-94]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد