نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آنتی اکسیدان ارزیابی عملکرد برگ، خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چای سبز (.Camellia sinensis L) در پاسخ به رژیم‌های مختلف آبیاری و محلول‌پاشی نانوکلات مس و روی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 28-43]
  • آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان بهبود خصوصیات کمّی و کیفی گشنیز با استفاده از باکتری بومی حل‌کننده روی و سولفات روی در شرایط گلخانه‌ای [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]
  • آهن اثر محلول‌پاشی برخی عناصر ریزمغذی بر رشد، زی‌توده و خصوصیات مورفولوژی و فیزیولوژی ریحان (Ocimum basilicum) در سه سیستم مختلف کشت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 81-94]

ا

  • اسمولیت تأثیر بهبود دهنده محلول‌پاشی برگی پرولین بر خصوصیات مورفولوژیکی و تغذیه‌ای پایه پسته UCB1 در شرایط تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 113-124]

ب

  • باکتری افزاینده رشد گیاه بهبود خصوصیات کمّی و کیفی گشنیز با استفاده از باکتری بومی حل‌کننده روی و سولفات روی در شرایط گلخانه‌ای [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]
  • بور اثر محلول‌پاشی برخی عناصر ریزمغذی بر رشد، زی‌توده و خصوصیات مورفولوژی و فیزیولوژی ریحان (Ocimum basilicum) در سه سیستم مختلف کشت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 81-94]
  • بیوماس اثرات کاربرد کودهای نانو زیستی و NPK بر عملکرد و ویژگی‌های فیزیولوژیکی گاوزبان اروپایی تحت تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 56-67]

پ

  • پپرومیا تاثیر بستر کشت بر خصوصیات رویشی گیاه پپرومیا در دیوار سبز داخلی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 17-27]
  • پروتئین تاثیر سطوح مختلف نیترات در محلول‌غذایی برخصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک سجافی (Chlorophytum comosum) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 125-137]
  • پرولین تاثیر سطوح مختلف نیترات در محلول‌غذایی برخصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک سجافی (Chlorophytum comosum) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 125-137]
  • پوسته برنج تاثیر بستر کشت بر خصوصیات رویشی گیاه پپرومیا در دیوار سبز داخلی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 17-27]

ت

  • ترکیبات آلی بررسی تأثیر بیوچار و سرکه چوب بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی گل جعفری آفریقایی تحت شرایط تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 151-161]
  • تعداد شاخه افزایش شاخص های رشدی و گلدهی گل مریم پُرپَر تحت تاثیر غلظت‌های مختلف فسفر و اسید جیبرلیک در شرایط کشت هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 162-177]
  • تغذیه اثرات کاربرد کودهای نانو زیستی و NPK بر عملکرد و ویژگی‌های فیزیولوژیکی گاوزبان اروپایی تحت تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 56-67]
  • تغذیه ارزیابی عملکرد برگ، خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چای سبز (.Camellia sinensis L) در پاسخ به رژیم‌های مختلف آبیاری و محلول‌پاشی نانوکلات مس و روی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 28-43]
  • تغذیه گیاه بررسی غلظت عناصر غذایی ارقام کاهو با روش‌های مختلف جایگزینی محلول غذایی در سیستم آبکشت شناور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 95-112]
  • تنش ارزیابی عملکرد برگ، خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چای سبز (.Camellia sinensis L) در پاسخ به رژیم‌های مختلف آبیاری و محلول‌پاشی نانوکلات مس و روی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 28-43]
  • تنش غیریزیستی بررسی تأثیر بیوچار و سرکه چوب بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی گل جعفری آفریقایی تحت شرایط تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 151-161]
  • توجیه اقتصادی اثرمقادیر مختلف کود نیتروژنه و مرغی بر عملکرد و غلظت نیترات در محصول سیب‌زمینی کشت پاییزه در منطقه جیرفت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-55]
  • توسعه پایدار تاثیر بستر کشت بر خصوصیات رویشی گیاه پپرومیا در دیوار سبز داخلی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 17-27]

ج

  • جیبرلین افزایش شاخص های رشدی و گلدهی گل مریم پُرپَر تحت تاثیر غلظت‌های مختلف فسفر و اسید جیبرلیک در شرایط کشت هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 162-177]

د

  • درصد اسانس تأثیر کاربرد کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر صفات رشدی، فلاونوئیدها و رنگدانه‌های فتوسنتزی بادرشبویه Dracocephalum moldavica L.) ) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 68-80]

ر

  • رنگدانه‌های فتوسنتزی بهبود خصوصیات کمّی و کیفی گشنیز با استفاده از باکتری بومی حل‌کننده روی و سولفات روی در شرایط گلخانه‌ای [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]
  • روی اثر محلول‌پاشی برخی عناصر ریزمغذی بر رشد، زی‌توده و خصوصیات مورفولوژی و فیزیولوژی ریحان (Ocimum basilicum) در سه سیستم مختلف کشت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 81-94]

ز

  • زیست‌توده تأثیر بهبود دهنده محلول‌پاشی برگی پرولین بر خصوصیات مورفولوژیکی و تغذیه‌ای پایه پسته UCB1 در شرایط تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 113-124]

س

  • سبزی بررسی غلظت عناصر غذایی ارقام کاهو با روش‌های مختلف جایگزینی محلول غذایی در سیستم آبکشت شناور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 95-112]

ص

  • صفات جوانه‌زنی و رویشی بهبود خصوصیات کمّی و کیفی گشنیز با استفاده از باکتری بومی حل‌کننده روی و سولفات روی در شرایط گلخانه‌ای [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]

ض

  • ضایعات چای تاثیر بستر کشت بر خصوصیات رویشی گیاه پپرومیا در دیوار سبز داخلی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 17-27]

ط

  • طول دوره گلدهی بررسی تأثیر بیوچار و سرکه چوب بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی گل جعفری آفریقایی تحت شرایط تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 151-161]

ظ

  • ظرفیت تبادل کاتیونی تاثیر بستر کشت بر خصوصیات رویشی گیاه پپرومیا در دیوار سبز داخلی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 17-27]

ع

  • عصاره جلبک دریایی اثر عصاره جلبک دریایی و نور LED بر رشد لیسیانتوس رقم "آرنا" و "ماریاچی" [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-150]
  • عمر گلجای اثر عصاره جلبک دریایی و نور LED بر رشد لیسیانتوس رقم "آرنا" و "ماریاچی" [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-150]
  • عمر گلجای افزایش شاخص های رشدی و گلدهی گل مریم پُرپَر تحت تاثیر غلظت‌های مختلف فسفر و اسید جیبرلیک در شرایط کشت هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 162-177]
  • عناصر غذایی تأثیر بهبود دهنده محلول‌پاشی برگی پرولین بر خصوصیات مورفولوژیکی و تغذیه‌ای پایه پسته UCB1 در شرایط تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 113-124]

غ

  • غده اثرمقادیر مختلف کود نیتروژنه و مرغی بر عملکرد و غلظت نیترات در محصول سیب‌زمینی کشت پاییزه در منطقه جیرفت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-55]

ف

  • فتوسنتز ارزیابی عملکرد برگ، خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چای سبز (.Camellia sinensis L) در پاسخ به رژیم‌های مختلف آبیاری و محلول‌پاشی نانوکلات مس و روی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 28-43]
  • فسفر افزایش شاخص های رشدی و گلدهی گل مریم پُرپَر تحت تاثیر غلظت‌های مختلف فسفر و اسید جیبرلیک در شرایط کشت هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 162-177]
  • فلاونوئید اثرات کاربرد کودهای نانو زیستی و NPK بر عملکرد و ویژگی‌های فیزیولوژیکی گاوزبان اروپایی تحت تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 56-67]

ک

  • کاروتنوئید تأثیر کاربرد کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر صفات رشدی، فلاونوئیدها و رنگدانه‌های فتوسنتزی بادرشبویه Dracocephalum moldavica L.) ) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 68-80]
  • کشت بدون خاک بررسی غلظت عناصر غذایی ارقام کاهو با روش‌های مختلف جایگزینی محلول غذایی در سیستم آبکشت شناور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 95-112]
  • کلروفیل تأثیر کاربرد کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر صفات رشدی، فلاونوئیدها و رنگدانه‌های فتوسنتزی بادرشبویه Dracocephalum moldavica L.) ) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 68-80]
  • کلروفیل تاثیر سطوح مختلف نیترات در محلول‌غذایی برخصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک سجافی (Chlorophytum comosum) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 125-137]
  • کم‌آبی ارزیابی عملکرد برگ، خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چای سبز (.Camellia sinensis L) در پاسخ به رژیم‌های مختلف آبیاری و محلول‌پاشی نانوکلات مس و روی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 28-43]
  • کم‌آبی تأثیر بهبود دهنده محلول‌پاشی برگی پرولین بر خصوصیات مورفولوژیکی و تغذیه‌ای پایه پسته UCB1 در شرایط تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 113-124]
  • کود اوره اثرمقادیر مختلف کود نیتروژنه و مرغی بر عملکرد و غلظت نیترات در محصول سیب‌زمینی کشت پاییزه در منطقه جیرفت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-55]

گ

  • گل شاخه بریده اثر عصاره جلبک دریایی و نور LED بر رشد لیسیانتوس رقم "آرنا" و "ماریاچی" [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-150]
  • گیاهان زینتی بررسی تأثیر بیوچار و سرکه چوب بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی گل جعفری آفریقایی تحت شرایط تنش شوری [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 151-161]

م

  • محتوای فلاونوئیدی تأثیر کاربرد کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر صفات رشدی، فلاونوئیدها و رنگدانه‌های فتوسنتزی بادرشبویه Dracocephalum moldavica L.) ) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 68-80]
  • محلول‌دهی تاثیر سطوح مختلف نیترات در محلول‌غذایی برخصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک سجافی (Chlorophytum comosum) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 125-137]
  • محلول های غذایی افزایش شاخص های رشدی و گلدهی گل مریم پُرپَر تحت تاثیر غلظت‌های مختلف فسفر و اسید جیبرلیک در شرایط کشت هیدروپونیک [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 162-177]
  • مصرف بهینه اثرمقادیر مختلف کود نیتروژنه و مرغی بر عملکرد و غلظت نیترات در محصول سیب‌زمینی کشت پاییزه در منطقه جیرفت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 44-55]
  • منگنز اثر محلول‌پاشی برخی عناصر ریزمغذی بر رشد، زی‌توده و خصوصیات مورفولوژی و فیزیولوژی ریحان (Ocimum basilicum) در سه سیستم مختلف کشت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 81-94]
  • موسیلاژ اثرات کاربرد کودهای نانو زیستی و NPK بر عملکرد و ویژگی‌های فیزیولوژیکی گاوزبان اروپایی تحت تنش خشکی [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 56-67]

ن

  • نور LED اثر عصاره جلبک دریایی و نور LED بر رشد لیسیانتوس رقم "آرنا" و "ماریاچی" [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 138-150]

و

  • ورمی‌کمپوست تأثیر کاربرد کودهای آلی و اسید سالیسیلیک بر صفات رشدی، فلاونوئیدها و رنگدانه‌های فتوسنتزی بادرشبویه Dracocephalum moldavica L.) ) [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 68-80]

ه

  • هدایت الکتریکی بررسی غلظت عناصر غذایی ارقام کاهو با روش‌های مختلف جایگزینی محلول غذایی در سیستم آبکشت شناور [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 95-112]
  • هیدروپونیک اثر محلول‌پاشی برخی عناصر ریزمغذی بر رشد، زی‌توده و خصوصیات مورفولوژی و فیزیولوژی ریحان (Ocimum basilicum) در سه سیستم مختلف کشت [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 81-94]